درباره گربه بزرگی که سلطان جنگل است اطلاعات کسب کنید.

سر شیر


شیرها گربه های بزرگی هستند که به 'پادشاه جنگل' معروف هستند. آنها در آفریقا و هند یافت می شوند که در بالای زنجیره غذایی نشسته اند.
  • شیرهای آفریقایی - نام علمی شیرها در آفریقا Panthera leo است. شیرهایی وجود دارند که در بیشتر قسمتهای میانی و جنوبی کوه واقع شده اند ساوانای آفریقا .
  • شیرهای آسیایی یا هندی - نام علمی شیرها در هند Panthera leo persica است. این شیرها فقط در جنگل گیر گجرات هند یافت می شوند. این شیرها در معرض خطر هستند زیرا فقط 400 نفر در حیات وحش زندگی می کنند.

یک پراید یا گروه شیرها

شیر پراید

به گروهی از شیرها غرور گفته می شود. شیرها تنها گربه های واقعاً اجتماعی هستند. یک غرور شیر می تواند از 3 شیر تا 30 شیر باشد. یک غرور معمولاً از شیرزنان ، توله هایشان و چند شیر نر تشکیل می شود. شیرها بیشتر شکار را انجام می دهند در حالی که نرها بیشتر غرور را محافظت می کنند و از توله ها محافظت می کنند. شیرها برای شکار با هم کار می کنند و می توانند طعمه های بزرگی مانند بوفالو آب را سرنگون کنند.

اونا چقدر بزرگن؟

شیرها دومین گربه بزرگ در پشت ببر هستند. طول آنها می تواند تا 8 فوت و بیش از 500 پوند باشد. شیرهای نر یک موی بزرگ در اطراف گردن خود ایجاد می کنند ، که آنها را از ماده متمایز می کند. نرها به طور کلی بزرگتر از ماده ها نیز هستند.

آنها تمام روز چه کار می کنند؟

شیرها بیشتر اوقات روز را در زیر سایه قرار می دهند. آنها انرژی را برای حملات شدید کوتاه شکار ذخیره می کنند ، جایی که می توانند برای مدت کوتاهی برای گرفتن طعمه های خود خیلی سریع بدوند. آنها تمایل به فعالیت بیشتری دارند و حوالی غروب و طلوع صبح شکار می کنند.



آنها چه می خورند؟

شیرها گوشتخوار هستند و گوشت می خورند. آنها می توانند تقریباً هر حیوان با اندازه مناسب را از بین ببرند. برخی از طعمه های مورد علاقه آنها شامل گاومیش آب ، گیاه خرپا ، گیاه وحشی ، ایمپالا و گورخر است. شیرها شناخته شده اند که گهگاه جانوران بزرگی مانند فیل ، زرافه ، و کرگدن را می کشند.

بچه شیرها

شیر بچه ها را توله می نامند. توله های غرور توسط کلیه بچه های غرور مراقبت می شوند و ممکن است از هر یک از شیرزنان ، نه فقط مادرانشان ، پرستار کنند. مردان جوان در سنین 2 تا 3 سالگی از غرور رانده می شوند.

حقایق جالب درباره شیرها
  • شیرها به خاطر غرش بلندشان مشهور است که تا 5 مایلی دورتر شنیده می شود. آنها می توانند چنین غرش بلندی ایجاد کنند زیرا غضروف گلوی آنها به استخوان تبدیل شده است. آنها تمایل دارند بیشتر شب غرش کنند.
  • شیر بلندتر از ببر است اما وزن آنچنانی ندارد.
  • اصلی ترین رقیب شیر برای شکار در آفریقا کفتار خالدار است.
  • حتی اگر شیرهای ماده شکار می کنند ، شیر نر اغلب اول غذا می خورد.
  • آنها شناگران بسیار خوبی هستند.
  • شیرها حدود 15 سال در طبیعت زندگی می کنند.
دندانهای شیر کاملا بزرگ هستند



برای اطلاعات بیشتر در مورد گربه ها:

یوزپلنگ - سریعترین پستاندار خشکی.
پلنگ ابری - گربه در معرض خطر متوسط ​​آسیا.
شیرها - این گربه بزرگ پادشاه جنگل است.
گربه ماین کوین - گربه محبوب و بزرگ حیوان خانگی.
گربه ایرانی - محبوب ترین نژاد گربه اهلی.
ببر - بزرگترین گربه های بزرگ.