عقاب طاس

سر عقاب کچل
عقاب طاس
منبع: USFWS

عقاب طاس نوعی عقاب دریایی با نام علمی Haliaeetus leucocephalus است. این مشهورترین پرنده ملی و سمبل ایالات متحده است.

عقاب های طاس پرهای قهوه ای با سر سفید ، دم سفید و منقار زرد دارند. آنها همچنین تالون های بزرگ قوی روی پاهای خود دارند. آنها از اینها برای شکار و حمل طعمه استفاده می کنند. عقاب های طاس جوان با مخلوطی از پرهای قهوه ای و سفید پوشانده شده اند.

عقاب طاس در حال پرواز
فرود عقاب طاس
منبع: سرویس ماهی و حیات وحش ایالات متحده

عقاب طاس هیچ شکارچی واقعی ندارد و در راس زنجیره غذایی خود قرار دارد.



عقاب های طاس چقدر بزرگ هستند؟

عقاب های طاس پرندگان بزرگی هستند که طول بال آنها 5 تا 8 فوت است و بدن آنها از 2 فوت تا کمی بیش از 3 فوت طول دارد. ماده ها بزرگتر از نرها هستند و وزن آنها حدود 13 پوند است در حالی که وزن نرها حدود 9 پوند است.

آنها کجا زندگی می کنند؟

آنها دوست دارند در مجاورت آبهای بزرگ مانند دریاچه ها و اقیانوس ها و مناطقی که غذای مناسبی برای خوردن و درختان برای ایجاد لانه دارند ، زندگی کنند. آنها در بیشتر موارد یافت می شوند آمریکای شمالی از جمله کانادا ، شمال مکزیک ، آلاسکا ، و 48 ایالات متحده .



بچه عقاب های طاس در لانه خود
جوجه های عقاب طاس
منبع: سرویس ماهی و حیات وحش ایالات متحده
آنها چه می خورند؟

عقاب طاس پرنده ای شکاری یا ربایی است. این بدان معنی است که حیوانات کوچک دیگر را شکار و می خورد. آنها بیشتر ماهی هایی مانند ماهی قزل آلا یا قزل آلا می خورند ، اما همچنین پستانداران کوچک مانند خرگوش و راکون نیز می خورند. گاهی اوقات آنها پرنده های کوچک مانند اردک یا جور دریایی را می خورند.

آنها بینایی بسیار خوبی دارند و به آنها اجازه می دهد طعمه های کوچک را از آسمان بسیار بلند ببینند. سپس آنها با سرعت بسیار سریع یک حمله غواصی انجام می دهند تا طعمه های تیز خود را شکار کنند.

آیا عقاب طاس در معرض خطر است؟

امروز عقاب طاس دیگر در معرض خطر نیست. زمانی در قاره ایالات متحده آمریکا در معرض خطر بود ، اما در پایان دهه 1900 بهبود یافت. در سال 1995 به لیست 'تهدید شده' منتقل شد. در سال 2007 به طور کامل از لیست حذف شد.

حقایق جالب در مورد عقاب های طاس

  • آنها واقعاً کچل نیستند. آنها این نام را به دلیل موهای سفیدشان از معنای قدیمی کلمه 'طاس' گرفته اند.
  • بزرگترین عقابهای طاس در آلاسکا زندگی می کنند که وزن آنها گاهی اوقات 17 پوند نیز است.
  • آنها حدود 20 تا 30 سال در طبیعت زندگی می کنند.
  • آنها بزرگترین لانه را از بین پرندگان آمریکای شمالی می سازند. لانه هایی پیدا شده است که عمق آنها به 13 فوت و عرض آنها تا 8 فوت است.
  • وزن بعضی از لانه های عقاب طاس می تواند به 2000 پوند هم برسد!
  • عقاب طاس بر روی مهر و موم است رئیس جمهور ایالات متحده .
  • عقاب های طاس می توانند تا 10 هزار پا پرواز کنند.


عقاب طاس در حال پرواز و نگه داشتن ماهی
عقاب کچلی که ماهی هایش را بلند کرده است
منبع: سرویس ماهی و حیات وحش ایالات متحده




برای اطلاعات بیشتر در مورد پرندگان:

ماکائو آبی و زرد - پرنده خوش رنگ و چت
عقاب طاس - نماد ایالات متحده
کاردینال ها - پرندگان قرمز زیبایی که می توانید در حیاط خانه خود پیدا کنید.
فلامینگو - پرنده صورتی زیبا
اردک های ملارد - در مورد این اردک عالی بدانید!
شترمرغ - بزرگترین پرندگان پرواز نمی کنند ، اما انسان سریع است.
پنگوئن ها - پرندگانی که شنا می کنند
شاهین دم قرمز - رپتور